Nyheder 2015

SPONSORER:

NYHEDER FRA FELTET.DK

Nyheder 2015


----------------------------------------------------------------------------


Nytårs-mtb-løb i Dybdalen - ny dato

30/12 2015


På grund af de store regnmængder sidste weekend, blev det årlige Nytårs-MTB-løb i Dybdalen udsat, og nu er der fastlagt en ny dato for løbet. Det bliver nu på lørdag den 2. januar, og starten går (som oprindeligt planlagt) kl. 10. Vi mødes ved Sanglærkevej nr. 28 og guidet-tur/opvarmning køres kl. 9.35.

Vi kører 3 omgange af ca. 3,5 km. og ca. 130 hm.

Tilmelding til løbet via SMS til Jesper Vang på tlf. 20 44 75 80.


----------------------------------------------------------------------------


Ekstra tøjbestilling - NB! KORT TIDSFRIST

15/12 2015


Da nogle af ordrerne ved tøjbestillingen i september beklageligvis ikke nåede frem til rette vedkommende, på grund af et aggressivt spamfilter, åbner vi kortvarigt op for endnu en runde tøjbestilling. Fra dags dato og frem til søndag den 20. december har medlemmer af Assentoft Cykelmotion mulighed for – i lighed med i september - at bestille klubtøj til særdeles fordelagtige priser. Vær venligst opmærksom på, at tilbuddet kun gælder for medlemmer, der pr. 1. december har betalt medlemskontingent for 2015.


Igen vil der være et tilskud på 200 kr. pr. del man bestiller (op til syv dele – og altså op til 1.400 kr. i tilskud pr. medlem!). For at få tilskud skal man bestille mindst tre dele klubtøj, men det er naturligvis også muligt at bestille færre dele til normalpris. Tilskuddet er uafhængig af hvilket tøj-dele man bestiller (Det er altså muligt at bestille 7 par bibshorts og få max tilskud).


Vær venligst opmærksom på, at hvis du i september udnyttede muligheden for fuld tilskud (7 beklædningsdele), så er det ikke muligt at købe klubtøj med tilskud i denne runde.


Grundet krav om at vi skal bestille mindst 5 stk. af hver tøjdel, vil der i første omgang kun være sikkerhed for at bestillinger af kort trikot, lang trikot og bibshorts. Bestil gerne andet hvis det ønskes, måske ender vi på 5 stk. af f.eks jakker ? I dette tilfælde vil tøjmand Frank Eriksen give nærmere info.


Bestillinger skal sendes på mail til F.eriksen@hotmail.com eller cykeltoej@assentoftcykelmotion.dk. Vær venligst opmærksom på, at en bestilling først er gennemført, når den er skriftligt bekræftet af Frank (så vi er sikre på, at mailen ikke går tabt i det store univers).


Leveringstid er ca. 60 dage


----------------------------------------------------------------------------


Nytårs-mtb-løb i Dybdalen

15/12 2015


ACM afholder traditionen tro det årlige Nytårs-MTB-løb i Dybdalen søndag den 27. december.

Efter løbet bydes der på gløgg, øl og vand og hyggeligt samvær hos Kaja og HC.

Ruten er opmærket kl. 9.15.

Guidet-tur/opvarmning køres kl. 9.35.

Starten går kl. 10.00.

Vi kører 3 omgange af ca. 3,5 km. og ca. 130 hm.

Hvis der er en, der ikke skal cykle, der vil hjælpe med, at holde styr på omgangene, vil det være perfekt.

NB. Vi holder en officiel åbning af MTB banen når den er helt færdig og opmærket med skilte.

Tilmelding til løbet via SMS til Jesper Vang på tlf. 20 44 75 80.


----------------------------------------------------------------------------


Invitation fra Assentoft Løbeklub

10/10 2015


I ACM har vi fra vores gode venner i Assentoft Løbeklub modtaget en invitation til at deltage i et foredrag, som triathlet Rasmus Østergaard Hansen holder for dem i Assentoft Hallernes cafeteria mandag den 2. november kl. 19.30-21.00. De skriver:

»Hans far begik selvmord. Han startede projekt »Ironman for livet«, der støtter selvmordstruede. Han blev blandt i de 100 bedste til Copenhagen Ironman i september. Rasmus Østergaard Hansen cyklede 180 km på 5 timer og løb efterfølgende et marathonløb på under 3.30 timer – og nu kommer han til Assentoft og fortæller en meget rørende historie om at miste sin far, sætter sig så stort et mål som en Ironman samt at gennemføre det – og alt sammen med sin afdøde far i tankerne«.

Tilmelding til Allan D. Kvist på tlf. 20866991 eller adkvist@gmail.com


----------------------------------------------------------------------------

ACM klubmesterskab 2015

4/10 2015


Søndag den 4. oktober blev årets klubmesterskaber afholdt på den sædvanlige rute med start og mål på Dybdalvej. Fra morgenstund lå målområdet (og hele ruten) indehyldet i tæt tåge, og selvom tågen lettede en smule i løbet af arrangementet, så brød solen ikke for alvor igennem. Efter et par sygemeldinger og et par »markafbud« var 23 ryttere klar til at kæmpe om æren og vaskeægte guldmedaljer.

De fordelte sig således: A-klassen: 10 ryttere, B-klassen: 7 ryttere og C-klassen: 6 ryttere.

Dagen startede kl. 9.30 med en fælles enkeltstart for alle tre klasser og pga. vejrforholdene stod det hurtigt klart, at det ikke blev til ny mesterskabsrekord i år. Da 22 ryttere havde gennemkørt ruten (vores formand havde tilsyneladende sovet over sig), stod Anders Jensen tilbage som vinder i tiden 6.22.77 - knap 9 sekunder langsommere end hans vindertid fra sidste år.

Efter at alle havde fået lov til at sunde sig - og formanden var dukket op - blev der sat gang i linieløbet. Efter intens kørsel blev alle tre klasser afgjort som spurtopgør - og her trak Frank Eriksen (A-klassen), Niels Chr. Laustsen (B-klassen) og Hans Brodersen (C-klassen) sig sejrrigt ud af disse.

Efter løbet var der medaljeoverrækkelse, og derefter bød klubben og XL Byg Vorup på grillpølser med tilbehør og noget at drikke til.

Tak til deltagere, hjælpere og tilskuere for en dejlig dag.


> Se alle tider fra enkeltstarten og de tre podier fra linieløbet her

> Se billeder fra klubmesterskaberne her


----------------------------------------------------------------------------


Ændrede træningstider

19/9 2015


Da det er ved at være forbi med de lange lyse aftener, ændres træningstiderne tirsdag og torsdag til kl. 17.00 med virkning fra dags dato for alle hold, så vi kan komme hjem inden det bliver alt for mørkt.

> Se oversigt over alle træningstider her.


----------------------------------------------------------------------------


Afslutningsfest 2015

9/9 2015


Så er der sat dato og sted på årets ACM-afslutningsfest. Festen holdes lørdag den 7. november i Romalt Kultur og Forsamlingshus og er i år med påhæng. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Nærmere info om tilmelding mm. følger. Stay tuned…


----------------------------------------------------------------------------


Bestilling af cykeltøj

25/8 2015


I perioden fra den 1. til den 30. september 2015 giver Assentoft Cykelmotion klubbens medlemmer mulighed for – i lighed med sidste år - at bestille klubtøj til særdeles fordelagtige priser.


> Læs mere om tøjbestillingen her


----------------------------------------------------------------------------


Klubmesterskaber 2015

25/8 2015


Så er det igen blevet tid til at der skal kæmpes om klubmesterskaberne på landevej. Datoen er søndag den 4. oktober og som sidste år bliver der kørt på en rundstrækning med start og mål på Dybdalen.


> Læs mere om klubmesterskaberne og »rekordforsøget« her


----------------------------------------------------------------------------


Har du hørt…?

25/8 2015


… at bestyrelsen netop nu arbejder med planlægningen af vores afslutningsfest. Nærmere info følger snarest.


…at ACM har tre ryttere med, når der den 5-6. september køres VM for amatører på en 165 km lang rute i og omkring Aalborg. Anders Jensen, Henrik Jensen og Alex Madsen har alle på forhånd kvalificeret sig til løbet, og er klar til at tage kampen op mod ryttere fra hele verden.

> Læs mere om løbet her


… at ACM er godt repræsenteret, når der køres Aarhus-København lørdag den 12. september. I feltet findes bl.a. kendte navne som Heidi Vitting Thegen, Kristian Thegen, Lars Henning, Keld Pedersen, Leif Byrialsen, Rune Bruhn Harding, Claus Bech Espensen, Frank Eriksen og Anders Krogh.


…at vores klubtur til Fjordløbet i Randers den 9. august var en stor succes. Omkring 50 ryttere (ACM-medlemmer og familie) nød en cykeltur i det fantastiske vejr og den efterfølgende grill-buffet, der blev styret af vores kyndige pølsevendere Kristian Als og Dolf.

> Se billeder fra Fjordløbet i vores galleri.


…at Anders Jensen kravlede helt til tops på podiet, da der blev kørt Kongeetapen i Vejleområdet den 6. august. Anders kørte de 172 km i tiden 4.43.49. Thomas Tanggard deltog også i løbet, og var i mål som en flot nr. 73 af ikke mindre end 755 gennemførende deltagere ca. en halv time efter Anders.


----------------------------------------------------------------------------


Fjordløbet - info

8/8 2015


Så er det lige før det er nu. I morgen skal vi køre Fjordløbet i Randers. Vejrudsigten ser fin ud, så det skal nok blive (endnu) en dejlig dag på cyklen. For de der har lyst, er der afgang på cykel fra Assentofthallerne kl. 7.50. Når I kommer til Dronningborg skal I IKKE gå til Fjordløbets egen nummerudlevering men blot til ACMs lejr (se efter vores flag). Så sørger vi for at rygnumrene ligger klar til påsætning. Vel mødt!


Ialt 39 ACM-medlemmer og familie er forhåndstilmeldt, og de fordeler sig som følger:


100 km - start kl. 9.00

Claus Omann Jensen

Alex Madsen

Finn Jakobsen

Rune Bruhn Harding

Thomas Tanggaard

Kent Lundø

Henrik Thegen

Keld Pedersen

Uffe Nielsen

Michael Kaarsberg

Ejnar Mogensen

Claus Steenberg

Claus Bech Espensen

Frank Eriksen

Anders Krogh

John Palm Nielsen

Niels Chr. Laustsen


100 km - start kl. 9.03

Lars Koch


50 km - start kl. 9.15

Hanne Jensen

Henrik Jensen

Søren Jensen

Anita Søholm

Tobias S. Henning

Sebastian S. Henning

Lars Henning

Lone Thrue

Stig Jensen


30 km - start kl. 9.36 - boks 3

Mikkel Johan Krogh

Gustav Krogh-Hald

Henrik C. Tind

Frederik Tind

Alexander Lerche

Nicolai Albertsen

Sofie Albertsen

Lene Albertsen

Søren Albertsen


15 km - start kl. 10.15 - boks 1

Frederikke Lerche

Josefine Lerche

Heidi Lerche


HUSK AT DET ER OBLIGATORISK FOR ACM-MEDLEMMER AT HAVE KLUBTØJ PÅ TIL FJORDLØBET.


Rygnumre udleveres i ACM-lejren (se efter vores fine beachflag med klublogo) fra kl. 8.15 og frem til kl. 9.15.


Efter vi er kommet i mål, hygger vi i »lejren«, hvor ACM byder på noget slukke tørsten med og klubbens sponsor AB Catering sørger for at vi får noget dejligt fra grillen.


Pga. ferien har vi ikke fået tjekket, at alle tilmeldte (self. ikke familiemedlemmer) har fået indbetalt deres ACM-kontingent for i år, men skulle det være tilfældet, at du ikke har nået det endnu, så skynd dig at få det gjort. Man skal naturligvis være medlem, for at få del i goderne.


Vi glæder os til at se jer til Fjordløbet


----------------------------------------------------------------------------


Race24 en stor succes

20/6 2015


På trods af det tvivlsomme danske sommervejr, blev årets klubtur til Race24 i weekenden 13.-14. juni en stor succes, med masser af socialt samvær og hele tre hold på podiet. Holdet med Claus Bech Espensen, Rune Harding og Lars Henning strøg helt til tops i GP2-rækken, og i samme række fik holdet med 3 x Thegen en flot tredieplads. I 6'er-klassen blev holdet med Stig Jensen, Morten Bering, Christen Bonde, Lars Bundgaard, Alex Madsen og Keld Mathissen nr. 3.


> Læs formandens beretning fra Race24 her


----------------------------------------------------------------------------


Henrik Jensen dansk mester 2015 i H60

7/6 2015


Assentoft cykelmotion fik søndag den 7. juni en dansk mester i klubben, da Henrik Jensen vandt danmarksmesterskabet i H60.

Ruten bød på 6 rundstrækninger a 13 km, 78 km i alt, med godt 1000 højdemeter i Randers-området. På sidste omgang, ca 4 km før mål, rykkede Henrik i bunden af Albæk bakken, hvor han slog et hul til forfølgerne, som han var i stand til at holde hele vejen til målstregen.

Stort tillykke til Henrik her fra ACM


----------------------------------------------------------------------------


Race24 infomøde

18/5 2015


Vi afholder infomøde om Race24 torsdag den 4. juni 2015 kl. 20:00 i Borgerhuset, Assentoft Hallerne.

På mødet kan du få information om ACM på Race24. Derudover bliver der mulighed for at afstemme forventninger og ligge taktik på de enkelte hold. Klubben giver en øl, sodavand eller et kop kaffe.


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Udlevering af klubtøj

5/5 2015


Så er klubtøjet langt om længe landet i Danmark. Udlevering af det bestilte tøj finder sted fredag den 8. maj fra kl. 15.00 til kl 19.00 hos DDTri, Virkevangen 6 i Assentoft.


Der vil også være salg af tøj fra vores lagerbeholdning. Hos DDTri er der mulighed for at prøve tøjet.


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Ændring i bestyrelsen

8/4 2015


På grund af stor rejseaktivitet i forbindelse med sit job har Jens Raaby  valgt at trække sig fra bestyrelsen i ACM. Istedet for Jens indtræder Mikkel Johan Krogh igen i bestyrelsen på Jens' post. Jeg vil gerne takke Jens for hans indsats i klubarbejdet.


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Harzentur 2015 - vær med til at bestemme tidspunktet

31/3 2015


Igen i år er det planen at sende en flok glade ACM-ryttere på bjerg-træningslejr til Harzen (med lige så stor vægt på det sociale som på det sportslige). Fra bestyrelsens side har vi fundet to mulige datoer, og nu er det op til klubbens medlemmer - via en afstemning - at være med til at vælge den endelige dato.

> Stem her


----------------------------------------------------------------------------


Opdaterede træningstider ved overgangen til sommertid

28/3 2015


Vær venligst opmærksom på, at der ved overgangen til sommertid er ændrede træningstider - både på hverdage og i weekender. Se mere under »Træning« i menubjælken.


----------------------------------------------------------------------------


Kontingent 2015

22/3 2015


Så er det blevet tid til at betale kontingent til Assentoft Cykelmotion for sæsonen 2015. På sidste weekends generalforsamling, blev det besluttet, at kontingentet igen i år er på 250 kr. Beløbet bedes overført til klubbens konto i Sparekassen Kronjylland - 9330-0006652271 - inden den 15. april. Som »kort tekst« på overførslen skrives der  »Kontingent« og navnet på indbetaleren. På denne måde hjælper vi vores gode kasserer, som sparer en masse tid, når han gennemgår indbetalingerne. Husk at kontingentet er din vej til at nyde alle de privilegier, der er forbundet med et medlemsskab af ACM. Vi nævner i flæng: Højkvalitets cykeltøj til superpriser, betalte løb, rabataftaler, klubaftener og andre sociale arrangementer mm.


Mvh. bestyrelsen


----------------------------------------------------------------------------


Ny DCU struktur

11/3 2015


DCU ændrede struktur pr. 19. januar 2015. Læs mere om ny struktur på DCU’s hjemmeside.


Assentoft Cykelmotion er nu en såkaldt basisklub hvilket giver disse muligheder, rettigheder og forpligtigelser.


Men interessant er det, at Du som medlem af en basisklub kan købe et klippekort med 3 klip til konkurrencecykelløb på landevej og MTB. Når du har tegnet en motionslicens kan du deltage i bl.a. H-klasserne og dameklasserne. Du kan tegne motionslicens her.


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Generalforsamling og nytårsappel 2015

2/3 2015

 

Søndag den 15. marts 2015 kl. 10.00 afholdes nytårsappel og generalforsamling. Vi mødes ved Assentofthallerne og cykler et par timer i roligt tempo.

 

Generalforsamling incl. den traditionsrige bollesuppe med flutes (sponsoreret af XL Byg Vorup) afholdes i Assentoft Hallernes Cafeteria  og starter kl. 13.00. Dagsorden iht vedtægter. Husk at evt. forslag skal til formanden senest 10 dage før generalforsamlingen.

 

Dett er selvfølgelig ok, kun at komme til generalforsamlingen.

 

Tilmelding ikke nødvendigt.

 

Vh

Bestyrelsen


----------------------------------------------------------------------------


Foredrag og åbent hus ved Jørgen Schmidt Cyklers Eftf.

26/2 2015


Jørgen Schmidt Cyklers Eftf. vil gerne invitere alle medlemmer til en fantastisk aften med både foredrag samt gode tilbud i butikken.


Det hele foregår mandag den 9. marts, hvor der kl. 18.30 er foredrag om puls og watt træning i Arbejdernes Landsbank på Østervold, og når dette spændende foredrag er overstået, står butikspersonale klar nede i butikken i Kirkegade (fra ca. kl. 20), hvor der kan handles gode tilbud hele aftenen.


Alle, der køber for over 500 kr. deltager desuden i lodtrækningen om at vinde 1 stk. BikeFit samt 1 stk. test hos ACTIVE testcenter.


Hele denne aften er helt gratis at deltage i, det kræves blot at du tilmelder dig senest den 5. marts direkte til butikken på mail: info@schmidtcyklerranders.dk (oplys navn og klub).


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Race24 – Kom ud af busken!

20/2 2015


Som vi talte om på klubaften, og som det fremgår af hjemmesiden, ønsker vi at stille med så mange deltagere til Race24 som muligt.


Vi laver hold så alle kan være med, uanset niveau og træningstilstand ! Så har du lyst og mulighed for at deltage i et spændende cykelløb og sjov klubevent, så meld dig endelig til.


Vi skal have din tilmelding inden 1. marts 2015. Send en mail til formand@assentoftcykelmotion.dk Har du spørgsmål til arrangementet er du også velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.


> Se mere om Race24 her. Her kan du også se, hvem der allerede er tilmeldt. Har jeg glemt dig? Så giv et skriv!


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Dødsfald

19/2 2015


Det er med stor sorg at jeg må meddele, at vores medlem Torben Thomsen er død. Torben har det sidste års tid kæmpet mod kræft, en kamp som han desværre tabte. Vi vil huske Torben som en ihærdig cykelrytter, en god og hjælpsom kammerat. Vores tanker går til Torbens familie.


Æret være Torbens minde.Formand Niels


----------------------------------------------------------------------------


Foredrag med Palle Nielsen

3/2 2015


Programmet for klubaften den 18. februar 2015 er klart! Vi har vi hyret Palle Nielsen til at holde foredrag. Palle har næsten gennemført Race Across America (RAAM) i 2013. RAAM er et 5000 km langt løb, der skal gennemføres på max. 12 dage. Palle manglede 600 km i at nå i mål da de 12 dage var gået. Derudover har Palle bl.a. deltaget i VM i 24 timers løb og forbereder sig nu på RAAM 2016.


Palle fortæller om forberedelse og deltagelsen i RAAM. Han kan sikkert også give nogle fif til 24 timers løb....


Efter foredrag står der Race24 på programmet. Bestyrelsen håber at så mange medlemmer som muligt, vil benytte sig af tilbuddet om gratis deltagelse i Race24. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til arrangementet, lave hold osv.


Klubaften foregår i Borgerhuset i Assentoft Hallen. Vi starter kl. 19.00 og klubben giver kaffe & kage.


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Klubevent til Race24 2015

26/1 2015


Assentoft Cykelmotion er ved at undersøge muligheden for at lave et sponseret arrangement til Race24 2015.


> Læs mere her og hør nærmere på vores klubaften den 18. februar.


Mvh. bestyrelsen


----------------------------------------------------------------------------


Klubaften 18. februar 2015

23/1 2015


Vi afholder klubaften den 18. februar 2015. På programmet er foredrag og information om klub-event i weekenden 13-14 juni 2015. Så reserver allerede nu datoerne.


Mere information følger


Niels


----------------------------------------------------------------------------


Invitation fra Assentoft Løbeklub

7/1 2015


Assentoft Løbeklub inviterer hermed medlemmer af Assentoft Cykelmotion til at deltage i deres klubaften, mandag den 19. januar 2015 kl. 19:30.


På klubaftenen fortæller Phill Mansfield om løbestil, alm. træning, interval-træning, kost og meget mere. Arrangementet afholdes hos DDTri Virkevangen 6, Assentoft.


Tilmelding inden 13. januar på SMS til Berith på 40895907. Skriv du er medlem af Assentoft Cykelmotion.


Niels----------------------------------------------------------------------------


Resultater fra nytårs-mtb i HC's baghave

4/1 2015

 

Tak for rigtig fin opbakning til det traditionelle nytårs-mtb-løb i HC's baghave.


Resultatet er som følger:


1. Anders Krogh

2. Frank Eriksen

3. Brian

4. Ejnar Mogensen

5. Knud Gleerup

6. Henrik

7. Lars Henning

8. Jesper Vang Nielsen

9. Niels Chr. Laustsen

10. Thomas Tanggaard

11. Claus Bech Espensen

12. Stig Nielsen

13. Peder

14. Ole Svane

15. Morten

16. Jesper Fonager

17. Uffe Nielsen

18. Kristian Als

19. Jesper Meineche

20. Jesper Thrige

21. Søren

22. Kaja

23. Hanne

24. Sebastian

25. Alexander

26. Kristian Laust


> Se billeder fra løbet her

 

Mvh. HC og bestyrelsen----------------------------------------------------------------------------